svendborg trafiksikkerhedsby

Planproces

Efter workshoppen den 13. februar og indtil den 6. marts, har du mulighed for at komme med input til
hvad du anser for at være den største udfordring for at forbedre trafikmiljøet i Svendborg,
hvilke trafikantgrupper og aldersgrupper mener du, der skal sættes særligt fokus på, og
hvilke løsninger skal der til for at forbedre trafikmiljøet
Desuden vil vi gerne have kommentarer til de planer du kan se under menuen Geografi til højre. Du kan vælge at gå ind under en af skolernes distrikt eller en bydel.
Udvalget for Miljø og Teknik vil ud fra de input der fremkommer her på bloggen og ved workshoppen få et bedre beslutningsgrundlag for at vælge hvilke trafiksikkerhedsprojekter, der skal gennemføres i årene fremover. Det forventer vi kan ske midt i april 2013.
Herefter skal projekterne planlægges og tegnes. De berørte borgere og skoler vil blive inddraget/informeret. Politiet skal godkende projekterne inden de gennemføres.
Vi forventer, at vi kan begynde at virkeliggøre nogle af projekterne fra august 2013.
Staten har bevilget 10 mio. kr. over en treårig periode fra 2012 – 2014 til projekter, der er med til at nedsætte hastigheden i Svendborg By under forudsætning af, at Svendborg Kommune laver skolevejsprojekter i byen for 7 mio. kr. i samme periode. Indtil nu har Svendborg Kommune lavet lyskryds ved Nyborgvej/Østre Skolevej, begrænsning af tilkørsel til Ørkildskolen ved mødetid, cykelsti og cykelbane på Wandallsvej og udarbejdet skolevejsanalyse for i alt ca. 2,7 mio. kr.

Skriv en kommentar