svendborg trafiksikkerhedsby

Disse projekter gennemføres i 2013 og 2014

Skriv en kommentar

Efter en periode med oplæg til og drøftelse af en række projekter er der nu truffet politisk beslutning. En række projekter har udspring i skolevejsanalysen fra 2012, andre i projektet “Svendborg sætter farten ned”.

Du kan se nøjagtig hvilke projekter der gennemføres, og om de gennemføres i år eller til næste år. Klik på kortene og se om der er projekter som har særlig interesse for dig eller som måske berører dit barns skolevej.

Kort - Skolevejsprojekter 22042013 Kort - Skolevejsprojekter midtbyen 23042013

På denne blog har der været inviteret til åben debat om indholdet af planen for at gøre Svendborg til en trafiksikker by. Politikerne har lyttet og har nu på baggrund af de indkomne bemærkninger vurderet hvert enkelt projekt igen. Derefter er der for hvert år samlet det antal projekter, der stemmer overens med kommunens økonomiske ramme til det samlede projekt. Derfor er 2014-projekterne ikke 100% sikre før budgettet for 2014 er på plads senere på året.

Den næste fase handler om at udforme hvert enkelt 2013-projekt helt ned i detaljen. Når det er sket skal projekterne forbi politiet til godkendelse. Endelig skal projekterne udbydes og anlægges.

Som du kan se på kortene er skolevejsprojekterne fordelt over byen, langt de fleste anlægges allerede i 2013, nogle få i 2014. Hastigheden reduceres generelt til 30 km/t i centrum i 2013, og der vil blive opsat faste fartvisere på et antal større indfaldsveje her i sommer.

I 2014 kommer turen så til de store boligkvarterer, hvor hastigheden reduceres til 40 km/t.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s